Etusivu Palvelumme Hinnasto Henkilökunta ja yhteystiedot  
 
 
 
Kattava valikoima fysioterapiapalveluita
 
Meiltä löydät kattavan valikoiman fysiotrerapiapalveluita. Fysioterapian lisäksi käytössäsi on kuntosalimme ja altaamme. Palvelumme räätälöidään aina asiakaskohtaisesti.

Fysioshopistamme löydät kylmägeelit, jumppakuminauhat, terapiapallot ja terveystyynyt. Vuokrattavana on myös nilkka- ja polvitukia. Voit myös ostaa valintasi mukaan lahjakortit koko-, puolihierontaan tai niska-hartiaseudun hierontaan. Lahjakortit käyvät myös Fysioshop-tuotteisiin.
 
 
     
OMT-fysioterapia on tuki - ja liikuntaelinsairauksiin erikoistunutta
fysioterapiaa. Tavoitteena on tutkia ja tunnistaa oireitten taustalla olevat
yksilölliset syyt ja hoitaa syitä, ei pelkästään oireita.
Akupunktion tavoite on palauttaa terveyttä tai hyvinvointia pistämällä neuloja ns. akupunktiopisteisiin. Neulojen tarkoituksena on ärsyttää akupunktiopisteissä olevia hermopäätteitä.
     
omt   aku
     
Kinesioteippausta käytetään yleisimmin vähentämään kipua ja lisäämään liikkuvuutta sekä lihasvoimaa. Menetelmää voidaan käyttää tukemaan elimistön omaa parantamisprosessia mm. verenkierto- ja lymfajärjestelmän sekä neurofysiologisten tekijöiden kautta.   LPG-imurullaushoito on Ranskassa kehitetty alipainehieronta, joka panee vauhtia aineenvaihduntaan, verenkiertoon ja kehon lymfajärjestelmään. Kun turvotukset laskevat, kipeä kohta pääsee paranemaan. Siksi se tehoaa myös leikkausten jälkeiseen turvotukseen ja moniin urheiluvammoihin.
     
 
     
Kuntosalimme toimii osana fysioterapiaa, se käsittää mm. lihaskuntoa kehittävät monipuoliset painopakkalaitteet sekä vapaat painot.   Testauskäytössämme on Ergo Pro-testiohjelma-kokonaisuus, joka mahdollistaa liikuntaharrastusten ja kuntoutustoiminnan suuntaamiseen ja ohjaukseen tarvittavan sydän- ja verenkiertoelimistön kuntotestin helpon toteutuksen.
     
huimaus    
     
Meillä on mahdollisuus testata hyvänlaatuisesta asentohuimauksesta kärsiviä potilaita. Positiivisen testituloksen perusteella laadimme potilaillemme yksilölliset hoito-ohjeet kotiin. Hoito koostuu yhdestä testikerrasta ja mahdollisesta kontrollikäynnistä. Muuten asiakas hoitaa itse itseään laaditun hoitosuunnitelman mukaan.    
  Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!
puh. 05 417 0011

OMT-Fysioterapia, selkäklinikka, kuntosali, Cryo-kylmähoito, kuntotestit, akupunktio, allasterapia, kinesioteippaus, niska-hartiaseudun hieronta, puolihieronta, LPG-imurullaushoito, hyvänlaatuisen asentohuimauksen testaus, kokovartalohieronta, lahjakortit.

Asiakkaat voivat tulla hoitoon joko lääkärin lähetteellä tai ilman. Käytössämme on KELA:n suoraveloitus.