Kattava valikoima fysioterapiapalveluita

Meiltä löydät kattavan valikoiman fysioterapiapalveluita. Fysioterapian lisäksi käytössäsi on kuntosalimme. Palvelumme räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Fysioshopistamme löydät kylmägeelit, jumppakuminauhat, terapiapallot ja terveystyynyt. Vuokrattavana on myös nilkka- ja polvitukia. Voit myös ostaa valintasi mukaan lahjakortit kokohierontaan, puolihierontaan tai niska-hartiaseudun hierontaan. Lahjakortit käyvät myös Fysioshop-tuotteisiin.

Urheilufysioterapia

Urheilufysioterapian tavoitteena on vähentää henkilön loukkaantumisriskiä ja lisätä suorituskykyä. Urheiluvamman tapahtuessa fysioterapialla pyritään nopeuttamaan kudosten paranemisprosessia ja mahdollistamaan turvallinen paluu lajin pariin. Urheilufysioterapia sopii kaikenikäisille aktiivisesti tai tavoitteellisesti liikkuville, ammattiurheilijoille tai liikunnan aloittamista suunnitteleville. Harjoittelu ja kuntoutus voidaan toteuttaa yhteistyössä urheilijan valmentajan kanssa.

Dry Needling

Dry Needlingin (DN) ja faskiakäsittelyn tavoitteena on hoitaa lyhentyneitä ja jännittyneitä lihasketjuja. Dry Needling hoidossa käsitellään neuloilla pehmytkudoksessa olevia triggerpisteitä, eli kipupisteitä ja stimuloidaan immuunijärjestelmää laukaisten kehon oman paranemisprosessin.

Kinesioteippaus

Kinesioteippausta käytetään yleisimmin vähentämään kipua ja lisäämään liikkuvuutta sekä lihasvoimaa. Menetelmää voidaan käyttää tukemaan elimistön omaa parantamisprosessia mm. verenkierto- ja lymfajärjestelmän sekä neurofysiologisten tekijöiden kautta.

LPG-imurullaushoito

LPG-imurullaushoito on Ranskassa kehitetty alipainehieronta, joka panee vauhtia aineenvaihduntaan, verenkiertoon ja kehon lymfajärjestelmään. Kun turvotukset laskevat, kipeä kohta pääsee paranemaan. Siksi se tehoaa myös leikkausten jälkeiseen turvotukseen ja moniin urheiluvammoihin.

Kuntosali

Kuntosalimme toimii osana fysioterapiaa, se käsittää mm. lihaskuntoa kehittävät monipuoliset painopakkalaitteet sekä vapaat painot.

Ergo Pro-testiohjelma

Testauskäytössämme on Ergo Pro-testiohjelma-kokonaisuus, joka mahdollistaa liikuntaharrastusten ja kuntoutustoiminnan suuntaamiseen ja ohjaukseen tarvittavan sydän- ja verenkiertoelimistön kuntotestin helpon toteutuksen.

Asentohuimaus

Meillä on mahdollisuus testata hyvänlaatuisesta asentohuimauksesta kärsiviä potilaita. Positiivisen testituloksen perusteella laadimme potilaillemme yksilölliset hoito-ohjeet kotiin. Hoito koostuu yhdestä testikerrasta ja mahdollisesta kontrollikäynnistä. Muuten asiakas hoitaa itse itseään laaditun hoitosuunnitelman mukaan.

PERSONAL TRAINER

Yksilöllinen valmennus yhdessä määriteltyjen tavoitteiden mukaisesti mahdolliset tuki- ja liikuntaelinvaivasi huomioiden.

Voimamittaukset alaraajoille ja keskivartalolle

Voimamittauksissa käytetään David Rehab System-isometristä voimamittaus laitteistoa. Voima mitataan voima-antureilla varustetuilla dynamometreilla, jotka on rakennettu alaraajojen ja vartalon ojentajien/ koukistajien voiman mittaukseen.

Pilates

Yksityistunnit ja pienryhmät 1-3hlö. PhysioPilates on syvien keskivartaloa tukevien lihasten harjoitusmenetelmä, jossa yhdistyy kehonhallinta ja liikkuvuusharjoitteet. Pilates sopii kaikille ja toimii hyvin mm. selkäongelmien ennaltaehkäisyssä ja kuntoutuksessa.

LUENNOT

Asiantuntijaluennot sopimuksen mukaan.